Matz Waspas Zutphen

Direct korting met de Matz Waspas

Met de Matz Waspas ontvang je direct korting op onze wasprogramma's. Het aanvragen en registreren van de waspas is gratis en zeer gemakkelijk. Vraag hem snel aan en maak gelijk gebruik van alle kortingen en de Matz combideals!

De pas staat op naam en is gebonden aan het kenteken van je auto. Met de pas krijg je een gebruikersnaam en wachtwoord, daarmee kun je via deze site zelf je pas beheren en je tegoed opwaarderen. Bewaar deze dus goed!

Matz waspas opwaarderen

Hoe werkt het

Iedere keer dat je bij Matz Carwash je auto laat wassen, ontvang je direct korting op de prijs. 

Vraag je persoonlijke gratis Matz Waspas aan

Hier kun je je persoonlijke Matz Waspas aanvragen. Pas ontvangen? Kom terug op deze pagina om je pas te activeren en te beheren (zie hiernaast).

Matz waspas aanvragen

Hoe kunt u de Prepaid Matz-Waspas opwaarderen?

In de wasstraat opwaarderen

U kunt in de wasstraat bij de kassa uw Matz-Waspas opwaarderen met een bedrag naar keuze. Hoe hoger het bedrag, des te meer korting u krijgt.
Bij iedere wasbeurt ontvangt u een bon met daarop het verbruik en het restant tegoed. Uw Matz-Waspas is dus veilig in het gebruik.
Ook bent u verzekerd tegen diefstal of verlies. Wij zetten het saldo kosteloos op een nieuwe pas en u wast weer zorgeloos door.

Klik hier om op te waarderen

Online opwaarderen

Opwaarderen kunt u online via Mijn Matz-Waspas met iDEAL. U ontvangt bij de kassa van onze medewerker een wachtwoord, gebruik dit wachtwoord samen
met uw Matz Waspasnummer om uw Matz Waspas via onze website te registreren en op te waarderen.

Mogelijkheden opwaardeersaldo

30 euro = 30 euro
50 euro = 52,50 euro
100 euro = 110 euro
200 euro = 225 euro


 

Het aanvragen en registreren van de waspas is gratis. De pas staat op naam en is gebonden aan het kenteken van je auto.


Deventer Zutphen